8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bercea ramane in arest

- Advertisement -

Visul lui Bercea Mondial de a fi judecat in stare de libertate a fost spulberat ieri de magistratii Curtii de Apel Craiova. Judecatorii doljeni au admis recursul formulat de procurori la decizia Tribunalului Olt, care stabilise miercurea trecuta ca Bercea poate fi judecat in libertate cu interdictia de a parasi localitatea de domiciliu, respectiv Slatina.

imi pare rau ca s-a intamplat asa. Astept motivarea Curtii de Apel. Eu consider ca este nevinovat. Sunt sanse ca la alte cereri, dupa ce se mai administreaza probe, sa-l puna in libertate. Mai sunt probe de administrat si probabil ca acesta este si un argument pentru care Curtea nu a acceptat punctul de vedere al Tribunalului. Mai sunt de audiat martori cu identitate ascunsa si alti martori de-ai nostri, ne-a declarat avocatul Iancu Tanasescu.

Bercea Mondial este incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova. Interlopul a fost trimis in judecata in luna aprilie pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si portul cutitului, fara drept, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata ori integritatea corporala a persoanelor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți