19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Olteni arestati pentru o teapa de aproape 180.000 de lei

- Advertisement -

Astfel, cei doi au achizitionat cantitatea de 276 tone de grau, oferind un pret de cumparare mai mare decat pretul real al pietei, iar cantitatea de grau achizitionata a fost comercializata sub pretul de achizitie catre mai multe societati comerciale din judetele Olt si Arges, intocmindu-se in fals documente prin care s-a atestat provenienta marfii.

Desi s-a incasat contravaloarea marfii vandute, invinuitii nu au mai platit datoria catre societatea comerciala din Segarcea, producand un prejudiciu in suma de 179.556 lei. Din cercetarile efectuate a rezultat ca pe numele lui P.Titu era emis de Judecatoria Resita un mandat de executare a pedepsei inchisorii privind executarea unei pedepse de 5 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.
in aceeasi zi, cei doi invinuiti au fost prezentati Judecatoriei Segarcea cu propunere de arestare preventiva, iar in baza probatoriului administrat de politisti, s-a dispus emiterea mandatelor de arestare preventiva pentru o perioada de 29 zile. Cercetarile sunt continuate de politisti in vederea documentarii intregii activitati infractionale se precizeaza intr-un comunicat de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Dolj.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți