3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident mortal la Saru: Doi soti au murit striviti in masina

- Advertisement -

Teribilul accident s-a petrecut pe DN 65 – E 574, in apropiere de Padurea Saru. Potrivit oamenilor legii, Vasile Bivol, de 58 ani, din municipiul Bucuresti, aflat la volanul autoturismului personal, o Dacia Logan, a pierdut controlul directiei de mers, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autocamion incarcat cu fier vechi, ce circula din sens opus, condus de Florin Balaci, de 34 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin. soferul autocamionului, socat de tragedie, a declarat ca nu a putut evita impactul. M-am trezit cu Loganul in fata mea si nu am mai avut ce sa fac, nu am putut evita impactul. Nu stiu ce s-a intamplat. E posibil ca soferul sa fi adormit la volan sau sa i se fi facut rau, a spus acesta.
in urma impactului violent, soferul Daciei si sotia acestuia, Anisoara Bivol, in varsta de 56 ani, au decedat pe loc. Echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt a actionat mai bine de o ora pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate. Interventia a fost destul de dificila intrucat cele doua persoane erau prinse intre bordul autoturismului si scaunele din fata. Dupa aproape o ora de actiune am reusit sa scoatem victimele, ne-a declarat plutonierul Romica Radulescu, din cadrul ISU Olt.

Politistii din cadrul Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fata locului si au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Din primele cercetari am stabilit ca un barbat in varsta de 58 ani, din municipiul Bucuresti, in timp ce conducea autoturismul, proprietate personala, in directia de deplasare Ganeasa – Bals, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu autotractorul ce tracta o semiremorca incarcata cu fier vechi, ambele proprietatea unei societati comerciale. in urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducatorului autoturismului si a sotiei acestuia, pasagera pe locul din dreapta fata. soferul autotractorului a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina in vederea recoltarii probelor biologice de sange. in cauza au fost intocmite acte premergatoare si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, ne-a declarat comisarul sef Ilie Rosu, seful SPR Olt.
in urma accidentului, traficul in zona a fost blocat mai bine de 60 de minute.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți