10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tinerii democrat liberali din Olt, Smart & Right la scoala de vara

- Advertisement -

scoala de vara a tineretului democrat liberal a debutat joi, cu o surpriza pentru participanti – rebranduirea organizatiei. Noul slogan, elaborat de europarlamentarul Traian Ungureanu, este Smart si Right (n.red. Destept si Drept), iar culoarea traditionala, portocaliul, a fost inlocuita de albastru si verde. Lideri ai PDL precum Emil Boc, Elena Udrea, Roberta Anastase, Ioan Oltean, Anca Boagiu, Sebastian Lazaroiu, Traian Igas si Valerian Vreme le-au vorbit tinerilor despre strategia pe care ar trebui s-o aplice pentru castigarea alegerilor din 2012. Atragerea electoratului tanar prin intermediul internetului, catalogat drept principalul teren de lupta la alegerile din 2012, dar si reluarea contactului cu alegatorii pentru explicarea reformelor si masurilor anticriza luate de guvern au fost principalele sfaturi pe care greii partidului le-au dat juniorilor pedelisti.

Din discursurile lor nu au lipsit nici criticile la adresa celor din opozitie, europarlamentarul Traian Ungureanu sugerandu-le si acestora un nou brand – Inept si Left (n. red Natang si Stang). Duminica, in ultima zi a scolii de vara, alaturi de tinerii pedelisti s-a aflat si Traian Basescu, care le-a transmis acestora ca o simpla rebranduire nu este de ajuns pentru castigarea electoratului, indemnandu-i sa aiba curaj sa explice oamenilor de ce a fost nevoie de luarea unor masuri de austeritate severe.
Sfaturile primite de la liderii partidului, oameni cu o bogata experienta politica, ne vor ajuta cu siguranta. Ne asteapta o lupta grea in 2012, pe care sunt convins ca o vom castiga, cu sprijinul tinerei generatii. Tinerii sunt o forta, in mainile lor sta viitorul acestei tari, a declarat Bogdan Apostoliceanu, presedintele tinerilor democrat liberali din Olt. Acesta a adaugat ca la nivelul judetului rezultatele tinerilor numiti la conducerea institutiilor sunt vizibile, precizand totodata ca, in calitate de presedinte al organizatiei de tineret din judet, va lupta ca numarul tinerilor promovati in functii de conducere sa creasca.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți