12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ponta, asteptat cu mici si bere la Perieti

- Advertisement -

Presedintele PSD, Victor Ponta, este asteptat joi in judet, in calitate de invitat de onoare la Zilele comunei Perieti, organizate pentru prima oara.
Va fi o intalnire cu cetatenii comunei Perieti, vom avea o intalnire cu Biroul Permanent al partidului si cu primarii PSD, a precizat Paul Stanescu, presedintele PSD Olt. Desi scopul oficial al vizitei este sarbatoarea localitatii Perieti, din declaratiile primarului Ion Luta reiese mai degraba ca sarbatoarea a fost organizata la ordinul sefilor pentru vizita lui Ponta.

Organizez eu, ca m-au gasit pe mine mai cu stea in frunte, ca nu puteam sa stau linistit acum… Nu ca sunt nemultumit, dar e alergatura, da-i incolo, da-i incoace, sa fac aia, sa fac aia, nu prea cupleaza toata lumea… Nu sunt nemultumit, ca e o onoare sa-mi vina toti primarii din judet si domnul Ponta aici, dar in acelasi timp e si o mare obligatie, un volum de munca mare, a spus edilul Ion Luta. si daca tot a fost pus la treaba, primarul s-a ocupat si de program, care va fi unul obisnuit la astfel de manifestari, cu muzica populara, felicitari pentru cuplurile longevive si elevii premianti, din meniul cu care sunt asteptati participantii nelipsind micii si berea. O sa felicit si eu cuplurile de peste 50 de ani, copiii premianti, o sa avem si un program de muzica populara, o sa dau si cativa mici si o halba de bere, cum s-a pomenit. Avem si foc de artificii seara. Am invitat fiii satului sa vina si asa mai departe, ceva obisnuit, nimic iesit din comun. Ne intalnim pe terenul de sport. Avem ceva manifestari, ziua de joi cred ca va fi o zi plina de satisfactii. Or fi si insatisfactii, dracu stie, nu stim ce ne ofera ziua de joi… Numai sa nu ploua, d-asta ne e frica, a spus Ion Luta.
Costurile parangheliei, sustine edilul, sunt zero, pentru ca s-au gasit sponsori generosi – unul cu micii, altul cu berea…
Nu ma costa absolut nici un leu. Am gasit sponsori, de cate 80 – 90 de milioane, care platesc si micii, si berea, si mancarea pentru primari si muzica, a precizat el.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți