9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

sefa de la Fisc participa la intalniri pe tema unui subiect care-i displace: comunicarea

- Advertisement -

in Olt, comunicarea are temei puternic sa fie imbunatatita dupa ce sefa Directiei Generale a Finantelor Publice a dat dovada, in repetate randuri, de mari carente la acest capitol. Lipsa de comunicare cu subalternii a facut-o pe directoarea Elena Gherghina, de pilda, sa incalce legea operand in registrul de intrari / iesiri al institutiei intrarea in fals a unui document oficial care trebuia sa fie depus de Camera de Conturi Olt. Falsul a durat cateva zile, dar Elena Gherghina nu a raspuns pentru gestul sau. Aceeasi lipsa de comunicare cu subalternii a dus la o gafa de proportii din partea sefei Fiscului in aprilie, cand, acuzata de fraudarea bugetului public prin returnarea ilegala de TVA, conducerea institutiei a avut de suferit din cauza, in prima faza, a unor balbaieli in a-si exprima public punctul de vedere. Comunicarea cu mass-media are si ea de suferit pe marginea unor teme care depasesc importanta obisnuitelor comunicate de presa privind activitatea directiei.

Tot pe seama unei comunicari deficitare intre directoare si subordonati pot fi puse si incoerentele in atitudini pe care institutia ar trebui sa le aiba cat mai compacte in situatii profesionale, dar si unele certuri care nu o data au zguduit institutia. intalnirea a avut scopul de a imbunatatii realatiile dintre oamenii care lucreaza in cadrul structurilor ANAF, intre sefi si subordonati, intre colegi, dar si intre institutiile noastre teritoriale, agentii economici si mass-media, toate aceste deziderate bazandu-se pe ideea ca imaginea unei institutii depinde foarte mult de comunicare, a declarat un reprezentant al ANAF Bucuresti.
Despre cat de buna este comunicarea DGFP Olt cu entitati din afara institutiei sta marturie insasi faptul ca directia nu a gasit de cuviinta sa popularizeze evenimentul de joia trecuta.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți