10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Scandal cu focuri de arma intr-o benzinarie din Caracal

- Advertisement -

Potrivit politistilor, Valentin Scarlat, de 35 ani, din municipiul Craiova, in timp ce se afla in incinta statiei Peco, a fost agresat fara motiv de catre Stelica Avram, de 39 ani, si de Doru Draghia, de 35 ani, ambii din municipiul Caracal. De teama, craioveanul s-a inchis in autoutilitara sa, iar in acel moment, Stelica Avram a luat din autoturismul sau un pistol cu bile si a tras spre autoutilitara. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, bila de cauciuc distrugand doar geamul de la portiera. Imediat dupa incident cei doi agresori au parasit locul faptei, fiind insa identificati in scurt timp de oamenii legii.

in jurul orei 05:00 am fost sesizati prin 112 de catre un barbat de 35 ani din municipiul Craiova, cu privire la faptul ca a fost victima unei agresiuni in incinta unei statii Peco de pe raza municipiului Caracal. Cu ocazia verificarilor s-a stabilit ca barbatul a fost agresat fizic, fara motiv, de catre doi barbati, de 39 si respectiv 35 ani, din municipiul Caracal. Din cercetari a rezultat faptul ca unul dintre agresori a luat din autoturismul proprietate personala un pistol cu bile de cauciuc pe care l-a folosit pentru a trage cu el in geamul din stanga-fata al autoutilitarei unde se refugiase victima agresiunii. La fata locului politistii au gasit si ridicat, la circa 2 metri de autoutilitara, tubul cartusului folosit in timpul altercatiei, ne-a declarat comisarul Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Oamenii legii au intocmit dosar penal pentru lovire, uz de arma si distrugere, fapte pentru care barbatul care a folosit arma risca pana la trei ani de inchisoare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți