11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mopedisti, victime in accidente rutiere

- Advertisement -

Primul accident s-a petrecut miercuri in Caracal, in jurul orei 1300, la intersectia strazii Carpati cu strada Negru Voda. Potrivit politistilor, Claudiu M., de 53 ani, din localitate, aflat la volanul autoturismului personal, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stanga si a intrat in coliziune cu mopedul condus regulamentar, din sens opus, de Gheorghe C., de 50 ani, din municipiul Caracal. Din accident, a rezultat ranirea conducatorului mopedului, care a fost internat la Spitalul nr. 1 Craiova.
Conducatorul autoturismului nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, iar la testarea cu aparatul etilotest a victimei a rezultat o concentratie de 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat, ne-a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.

in aceeasi zi, un alt accident s-a produs in jurul orei 22:00, pe D.J. 544, pe raza comunei Vadastra. Marin G., de 23 ani, din comuna Brastavatu, in timp ce conducea un moped, din cauza defectiunilor la sistemul de iluminare si a nepastrarii unei distante corespunzatoare, a intrat in coliziune cu o caruta nesemnalizata care circula in fata sa. Din accident a rezultat ranirea conducatorului mopedului si a pasagerului pe moped, Gigi t., de 26 ani, din comuna Brastavatu, ambii fiind internati la Spitalul Clinic de Urgenta nr. 1 Craiova.
in urma cercetarilor politistii au stabilit ca barbatul care conducea caruta avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți