8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Daniel Barbulescu, despre candidatura comuna PDL – UNPR la Consiliul Judetean: in politica, niciodata sa nu spui niciodata!

- Advertisement -

Au existat discutii despre oportunitatea abordarii alegerilor cu candidati comuni PDL-UNPR, dar nu s-a luat o decizie formala in acest sens, sunt diverse opinii. Evident, in judetele unde colaborarea intre cele doua formatiuni politice merge bine, reprezentantii dumnealor in Parlament s-au manifestat in sprijinul acestei teze, iar in judetele unde aceasta colaborare scartaie, au fost voci impotriva. Se va vota, si daca se va lua o astfel de decizie, vom fi obligati sa o respectam, a spus Barbulescu.

Deputatul democrat liberal a mai afirmat ca, in cazul in care alegerile vor fi comasate, se impune o reevaluare a optiunilor si candidaturilor. Pentru candidatura la CJ, in PDL suntem doi doritori, eu si senatorul Mihai Nita. Urmeaza sondaje in care vor fi introduse si alte persoane, iar cel mai bine clasat va fi desemnat candidat. Evident, daca va avea loc aceasta comasare a alegerilor, fiecare o sa-si reevalueze optiunile si sansele de castig, a spus Barbulescu. Acesta a precizat ca, in opinia sa, in ciuda sondajelor umflate care-l plaseaza pe primul loc, actualul presedinte al CJ, Paul Stanescu, presedintele PSD Olt, poate fi invins pentru ca nu are nici un proiect major pentru judetul Olt, cu care sa se poata lauda si cu care sa vina in fata locuitorilor, iar simplul fapt ca PSD nu a fost o perioada la guvernare nu este un argument care sa ii scuze lipsa macar a unui proiect major pentru judet. Din punctul meu de vedere, a fi presedintele CJ nu inseamna doar sa imparti bugetul pe care il primesti de la guvern la inceput de an in functie de anumite interese si in rest sa fii in vacanta 11 luni pe an.

intrebat daca ar fi de acord sa sustina o eventuala candidatura comuna a senatorului UNPR Ion Toma la presedintia Consiliului Judetean, deputatul Daniel Barbulescu a afirmat ca in politica totul este posibil.
Daca alegerile vor fi comasate, mi-e greu sa cred ca domnul Toma va avea curaj sa candideze la Consiliul Judetean. Daca totusi se va intampla acest lucru, in politica nu poti sa excluzi nici un fel de posibilitate, nu poti sa spui ca ceva e imposibil. stiti cum se spune, niciodata sa nu spui niciodata!, a spus Barbulescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți