11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Dupa ce a fost exclus din UNPR, Bula si-a anuntat trecerea la PSD

- Advertisement -

Deputatul Nicolae Stan, sau Bula cum este cunoscut de toata lumea, si-a anuntat joi demisia din functia de presedinte al UNPR Olt, suparat ca partenerii de coalitie din PDL nu i-au luat in calcul pretentiile de a-i fi cedate functiile de conducere a patru dintre cele mai importante institutii din judet.
Satula de santajul politic practicat de demisionarul presedinte, conducerea centrala a UNPR nu a stat prea mult pe ganduri si l-a exclus pe Stan din partid, conducerea organizatiei din Olt fiind preluata de deputatul Valeriu Steriu. Ramas fara variante, pentru ca nu se astepta ca importanta votului sau in Parlament sa nu mai fie luata in calcul, Stan s-a orientat din nou catre PSD, anuntandu-si sambata trecerea la social democrati.

Traseul politic al deputatului este destul de incarcat, cu stationari in PSD, PDL si UNPR. Exclus din UNPR in octombrie anul trecut, Bula isi anuntase la scurt timp dupa excludere revenirea la PSD. Dupa ce a aparut alaturi de presedintele PSD Olt Paul Stanescu, intr-o conferinta de presa, s-a razgandit si s-a intors in UNPR. Nu a rezistat insa prea mult in postura de presedinte al filialei UNPR din Olt, caracterul sau dificil starnind deseori conflicte in organizatie. Exclus pentru a doua oara, Bula si-a anuntat adeziunea la PSD, partid din care sustine ca nu va mai pleca. Cat va dura insa noul mariaj politic, ramane de vazut. in conferinta de presa la care si-a anuntat demisia de la conducerea UNPR, Bula nu s-a sfiit sa declare raspicat ca, daca va trece la PSD si va dori sa candideze pentru vreo functie in 2012, nu va sta nici la mana lui Ponta, nici a lui Stanescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți