10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Avansari in grad la ISU Olt, de Ziua Pompierilor

- Advertisement -

Activitatile au inceput cu intonarea Imnului de Stat al Romaniei si ridicarea Drapelului tarii, urmate de citirea ordinului de zi al ministrului Administratiei si Internelor, al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si al inspectorului sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Matei Basarab al judetului Olt. Tot cu aceasta ocazie au fost inaintati in grad un ofiter si patru subofiteri.

Astfel, capitanul Adrian Tanase a fost avansat la gradul de maior, plutonierul adjutant Vasile Ciobanu a fost inaintat la gradul de plutonier adjutant sef, plutonierul major Marius stirbu si plutonierul major Constantin Lascu au devenit plutonieri adjutanti, iar plutonierul Romica Raducanu a devenit plutonier major.
Ieri s-au implinit 163 de ani de la batalia din Dealul Spirii de la Bucuresti, unde, pentru apararea idealurilor democratiei si independentei, sangele ostasilor pompieri din Bucuresti si al infanteristilor a inrosit campul din fata cazarmii. Pompierii au dovedit pe timpul luptei din Dealul Spirii vitejie, curaj si dibacie in rezolvarea situatiilor de lupta, capacitate de rezistenta si spirit de sacrificiu in inegala confruntare cu trupele otomane covarsitoare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți