19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Trei persoane ranite in accidente rutiere petrecute in Dobrosloveni si Ianca

- Advertisement -

Primul accident s-a petrecut luni, in jurul orei 18:30, pe D.N. 64, in localitatea Dobrosloveni. Din primele cercetari politistii au stabilit ca Florin C., de 31 ani, din comuna Marsani, judetul Dolj, in timp ce conducea un autoturism din directia Slatina – Caracal, la intersectia cu D.J. 642, nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul, condus regulamentar de Cristian F., de 56 ani, din municipiul Bucuresti, care intentiona sa vireze la stanga, si a intrat in coliziune cu acesta. in urma impactului, Adina F., de 31 ani, din municipiul Bucuresti, pasagera in autoturismul condus de Cristian F., a suferit rani. Femeia a fost transportata la Spitalul municipiului Caracal, unde i s-au acordat ingrijiri medicale, nefiind necesara internarea. Potrivit politistilor, nici unul dintre soferi nu consumase bauturi alcoolice.

in aceeasi zi, pe D.N. 54, pe raza comunei Ianca, Sorin T., de 25 ani, din localitate, in timp ce conducea autoturismul personal a intrat in coliziune fata spate cu o caruta condusa de Florea D., de 75 ani, din aceeasi localitate.
in urma accidentului a rezultat ranirea conducatorului carutei si a pasagerei in vehicul, Elena D., de 77 ani, din comuna Ianca, ambii fiind transportati la Spitalul orasului Corabia, si, ulterior, transferati la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.
Potrivit oamenilor legii, soferul care a provocat accidentul consumase bauturi alcoolice. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat o concentratie de 0,22 mg./l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate doua probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei, ne-a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți