11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Scandal intre grade: un pompier a lovit un politist local

- Advertisement -

Un echipaj mixt, format dintr-un politist de la Rutiera si doi politisti locali, aflat in actiune, a constatat ca in zona respectiva mai multe masini erau parcate neregulamentar. Politistii locali i-au chemat pe cei de la Imobiliare Consloc, iar in momentul in care platforma de ridicare a autoturismelor a ajuns in zona, unul dintre proprietarii masinilor s-a urcat in vehicul si a incercat sa plece.

Conducatorul auto a fost observat de agentul de la Rutiera, care i-a facut semn sa opreasca. Acesta a fost legitimat si a fost sanctionat pentru stationare interzisa. in timp ce politistul de la Rutiera intocmea procesul verbal, un tanar, aflat pe strada, a inceput sa filmeze toata scena cu telefonul mobil si sa adreseze cuvinte jignitoare politistilor locali aflati in serviciu, in acelasi timp instigand si trecatorii impotriva politistilor, ne-a declarat comisarul sef Nicolae Caramizaru, seful Biroului Rutier al Politiei Slatina.

Potrivit celor declarate de Adrian Pop, seful Politiei Locale, barbatul, identificat ulterior ca fiind angajat al ISU Olt, a lovit pe unul dintre politistii locali, motiv pentru care a fost incatusat si dus la sediul Politiei Municipului Slatina. Persoana respectiva filma de pe carosabil cu un telefon mobil toata scena. A fost rugat de colegii mei aflati la fata locului sa plece de pe carosabil pentru ca incurca circulatia, dar a refuzat, iar apoi a aruncat cu o sticla de apa in masina Politiei Rutiere. Barbatul a devenit agresiv cu colegii care au incercat sa-l determine sa paraseasca partea carosabila, lovindu-l pe unul dintre ei cu genunchiul in abdomen. A fost incatusat si dus la politie. Eu cand am aflat ce meserie are, respectiv pompier, am ramas socat. Un pompier are si curaj, dar si bun simt, lucru care acestui individ i-a lipsit cu desavarsire , a spus Adrian Pop.

Pompierul ar putea fi sanctionat disciplinar

Tanarul care a provocat scandalul a fost identificat ca fiind Marinel O., din municipiul Slatina. El este angajat al Detasamentului de Pompieri Bals, unde ocupa functia de plutonier major. Pentru fapta sa tanarul ar putea fi sanctionat disciplinar. Barbatul se afla in timpul liber cand s-a intamplat incidentul. Asteptam sa se finalizeze ancheta politiei, iar in functie de rezultatul acesteia se va stabili daca va fi sau nu tras la raspundere pentru fapta sa. Ceea ce s-a intamplat este un eveniment neplacut pentru noi, a precizat Ionut Circiumaru, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți