14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Paznicul Colegiului Tehnic Metalurgic, batut cu bestialitate de doi tineri

- Advertisement -

Incidentul s-a petrecut luni noaptea in fata portii unitatii scolare. Potrivit oamenilor legii, pe fondul unui conflict spontan intre Anastasiu B., care executa serviciul de paza la institutia de invatamant, si doua persoane, a caror identitate nu era cunoscuta, a avut loc o altercatie, acesta fiind lovit cu pumnii si picioarele, lovituri in urma carora a fost transportat si internat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.
in urma activitatilor desfasurate, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, impreuna cu cei ai Politiei municipiului Slatina, i-au identificat pe cei care l-au agresat pe paznic, acestia fiind Bogdan G., de 20 ani, si P.A., de 17 ani, ambii din municipiul Slatina. in urma probatoriului administrat de politisti, cei doi tineri sunt cercetati in stare de retinere pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor.
Potrivit documentelor medico-legale, victima a suferit leziuni care i-au pus in primejdie viata. Cauza a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, ne-a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți