19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Tatal pompierului erou de la Dragonul Rosu, gasit spanzurat

- Advertisement -

Barbatul a fost gasit spanzurat intr-o anexa din gospodarie chiar de catre sotia sa. Femeia a alertat imediat vecinii, insa nimeni nu a mai putut face nimic, barbatul fiind deja decedat. La ora 11:45 am fost sesizati prin 112 despre faptul ca un barbat din localitatea Valea Mare se afla decedat prin spanzurare intr-o anexa a locuintei sale. Echipa operativa a municipiului Slatina s-a deplasat la fata locului, stabilind, din primele cercetari, ca trupul nu prezinta urme de violenta si nu exista suspiciuni de omor, ne-a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

Nu a putut suporta gandul ca nu mai are baiatul langa el

Marin Ungureanu nu a lasat un bilet de adio prin care sa isi justifice gestul, insa rudele spun ca barbatul a luat o asemenea decizie pentru ca nu a putut trece peste decesul fiului sau, Ionut. Iulian Ungureanu, celalat fiu al barbatului, ne-a declarat ca, dupa decesul lui Ionut, tatal sau a suferit o depresie si in ciuda ajutorului de specialitate nu a reusit sa-si revina.

Nu a putut suporta gandul ca fratele meu nu mai este printre noi. Spunea ca nu poate sa treaca peste asta. Tentative de suicid a mai avut, i-a luat mama franghia de cateva ori din mana. De multe ori eram nevoiti sa intrerupem energia electrica, pentru ca incerca sa se curenteze. A fost internat si la Slatina, la Spitalul de pe Draganesti, dar degeaba. Se simtea bine o perioada, dar dupa aceea avea iar ganduri rele. Cei de la unitate de la Ionut i-au facut si ei traiul mai greu. Era foarte suparat ca nimeni nu se mai interesa de soarta noastra, desi la inceput spuneau ca o sa ne ajute, ca o sa ma angajeze pe mine, a spus Iulian, fiul victimei.

Ionut Ungureanu avea 24 de ani cand a decedat si era angajat al Detasamentului de Pompieri Damaroaia din Sectorul 1 al Capitalei. Tanarul si-a pierdut viata dupa ce un tavan s-a prabusit peste el. Ionut Ungureanu a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenent, iar la implinirea unui an de la deces, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a dezvelit un monument dedicat eroului cazut la datorie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți