19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Un comandant de nava, candidatul PDL Olt pentru Primaria Deveselu

- Advertisement -

Ion Aliman, presedintele PDL Deveselu, va fi candidatul PDL pentru Primaria Deveselu. Numele acestuia a fost anuntat vineri de catre secretarul general al PDL Olt, Dan Balasescu, in cadrul unei conferinte de presa.
Candidatul nostru la Deveselu, Ion Aliman, este comandant de nava si are sanse foarte mari sa fie ales primar. Nu am facut sondaj acolo dar la ultimele alegeri, cele pentru consiliul local din 2010, PDL a obtinut sase mandate de consilieri locali, a spus Balasescu. Aliman e singurul care cunoaste limba engleza in afara pe profesorul de specialitate din localitate, nu trebuie sa se mai duca la cursuri, a glumit Balasescu.

Pozitia fata de Cristi Bobes, neschimbata

in cadrul conferintei de presa, secretarul general al PDL Olt a afirmat ca isi mentine pozitia in ceea ce-l priveste pe Cristi Bobes, directorul Hidroelectrica si fiul deputatului Marin Bobes. La scurt timp dupa ce deputatul Marin Bobes a demisionat din PDL pentru a se intoarce in PSD, Balasescu a declarat intr-o conferinta de presa ca asteapta demisia lui Cristi Bobes, al carui singur merit politic pentru ocuparea functiei de director la Hidroelectrica, sustine Balasescu, a fost pozitia de deputat PDL a tatalui sau.
Joi, la sedinta Biroului Permanent Judetean am sa cer retragerea sprijinului politic in cazul lui Cristi Bobes. Daca nu se aproba, asta e, dar imi fac datoria fata de propria mea constiinta. Oricum, lucrurile vor intra pe un fagas normal pentru ca aceste companii vor fi conduse de manageri privati. El va trebui sa dea un concurs si sunt sigur ca, la capacitatile lui, nu se va prezenta, a spus Balasescu. in vizorul acestuia pare sa fi intrat si Laurentiu serban, cunoscut drept Adi Cretu, fin al lui Balasescu, care a concesionat serviciul de ecarisaj in Slatina. Balasescu a afirmat ca intentioneaza sa rezilieze contractul incheiat cu firma concesionara, nemultumit de numarul mare de maidanezi prezenti pe strazile Slatinei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți