13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Batuti de fata cu politistii

- Advertisement -

O plimbare obisnuita prin oras s-a terminat la spital pentru un grup de tineri din Slatina, care au fost batuti de un bolnav psihic. Incidentul s-a petrecut duminica dimineata in zona Parc Hotel. Tinerii povestesc ca mergeau linistiti pe strada cand, la un moment dat, dintr-un tufis a sarit un barbat care a inceput sa ii ia la bataie. Eu si inca doi prieteni mergeam pe strada si ne-am trezit luati la bataie de o persoana care a sarit din tufis. El dormea si probabil ca a fost deranjat de faptul ca noi vorbeam mai tare. A sarit la gatul unui dintre prietenii mei, i-a dat doi pumni in fata, si i-a spart arcada si piramida nazala. Omul era foarte violent, am reusit cu greu sa-l imobilizam si apoi am sunat la 112, ne-a povestit unul dintre tinerii agresati.

M-am trezit cu un pumn in fata

Nici echipajul de politie sosit la fata locului nu a reusit sa calmeze spiritele. Profitand de o clipa de neatentie din partea oamenilor legii, barbatul si-a varsat nervii pe unul dintre ceilalti tineri din grup. Eu incercam sa le explic politistilor ce s-a intamplat si m-am trezit cu un pumn in fata. Nici eu nici politistii nu am avut timp de reactie. A fost o chestie de cateva secunde. Eu am ajuns la spital, la urgente, pentru ca mi se invinetise ochiul, a mai adaugat tanarul agresat.
Agresorul a fost imobilizat si condus la sediul Politiei Municipiului Slatina, unde a fost sanctionat contraventional pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Victimele au fost sfatuite sa scoata certificat medico-legal si dupa aceea sa depuna plangere impotriva persoanei in cauza, astfel incat aceasta sa poata fi cercetata penal, ne-a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

Desi acest barbat nu este la prima abatere de acest gen, el continua sa se plimbe liber pe strazile orasului, si asta pentru ca legea nu permite ca bolnavii psihici sa fie internati fara voia lor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți