19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Patru victime in doua accidente de circulatie

- Advertisement -

in urma accidentului a rezultat ranirea lui Nicolae T., si a pasagerelor din autoturismul condus de acesta, stefania C., de 30 ani, din municipiul Ploiesti, judetul Prahova, care a fost internata la Spitalul Clinic de Urgenta nr. 1 Craiova, si Elena T., de 54 ani, din comuna sopirlita, internata la Spitalul municipiului Caracal. Potrivit politistilor, nici unul dintre soferi nu consumase bauturi alcoolice.
in aceeasi zi, in jurul orei 21:00, pe D.N. 64, in comuna Gradinari, Marin I., de 30 ani, din comuna stefanesti, judetul Vilcea, in timp ce conducea autoturismul personal din directia Slatina – Dragasani, l-a acrosat cu oglinda laterala stanga a masinii pe Constantin C., de 68 ani, din comuna Gradinari, care, in calitate de pieton, s-a angajat in traversarea strazii, prin loc nemarcat si fara sa se asigure. in urma impactului victima a suferit rani si a fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina. Ambele persoane implicate in accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero in cazul conducatorului auto si 0,78 mg./l alcool pur in aerul expirat, in cazul pietonului.
in ambele cazuri politistii au intocmit acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, ne-a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți