15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Paznicul de la Metalurgic batut de doi tineri, in stare grava la spital

- Advertisement -

Vorbeste, este lucid, dar deocamdata nu poate fi transferat la Craiova. Chiar in cursul zilei de astazi (n.r ieri ) o sa merg la spital sa discut cu medicii despre starea dansului de sanatate. Noi, cadrele colegiului si cei din sindicat, ne-am mobilizat si il vom ajuta financiar cu o suma de bani, pentru ca nu are familie, este divortat, iar copiii dansului sunt plecati in strainatate. El lucreaza in liceul nostru din 2007, si este o persoana linistita. Ne pare rau pentru ce s-a intamplat, ne-a declarat profesorul Anisoara Dima, directorul Colegiului Tehnic Metalurgic.
Potrivit acesteia, paznicul a fost batut pentru ca nu a vrut sa ii lase pe cei doi tineri, care erau bauti, sa intre in caminul unitatii de invatamant.
Incidentul s-a petrecut in prima noapte in care aveam elevi in camin. Cei doi tineri erau bauti si vroiau sa intre in camin. Dansul s-a impotrivit si a fost batut cu bestialitate. Locatarii blocului vecin au auzit tot scandalul si au sunat la 112, a mai adaugat directorul unitatii de invatamant.

Agresorii, in arest

Agresorii barbatului, Bogdan G., de 20 ani, si P.A., de 17 ani, ambii din municipiul Slatina, au primit mandate de arestare, in prezent fiind incarcerati in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Olt. Pentru fapta lor, cei doi risca ani buni de inchisoare. Judecatoria Slatina a emis pe numele celor doi tineri, suspectati de comiterea infractiunii de tentativa de omor, mandate de arestare preventiva. in cazul tanarului de 20 ani a fost emis mandat de arestare pentru 29 de zile, iar pentru minor mandatul a fost emis pentru o perioada de 19 zile , ne-a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți