12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Bercea Mondial catre instanta: Eu de ce mai stau la inchisoare?

- Advertisement -

Ca la mai toate procesele Mondialului, incidentele nu au lipsit nici de aceasta data. Mama lui Bercea, Elena Anghel, si mai multe rude ale acestuia au fost evacuate din sala de judecata dupa ce fie au facut scandal, fie au izbucnit in plans. Tonul a fost dat de mama Mondialului, care, deranjata fiind de faptul ca nepotul sau, Grinica Anghel, radea in timpul desfasurarii procesului, a inceput sa strige in gura mare ca el este cel care l-a injunghiat pe Mercedes si nu Bercea. asta (Grinica – n.r.) l-a taiat pe ala (Mercedes – n.r.). Din cauza lui e fi-miu la inchisoare. asta, handicapatul asta, care rade acum, a spus femeia inainte ca jandarmii sa o scoata din sala si s-o amendeze.
Surorile si cumnatele interlopului au fost si ele evacuate din sala de judecata dupa ce au izbucnit in plans si au inceput sa vocifereze in timp ce Florin Anghel, fiul interlopului, la randul sau inlacrimat, ii cerea completului de judecata sa-i elibereze tatal. Va rog sa-l eliberati pe tata, sa fim si noi o familie cum am fost. Fara tata nu mai este la fel, s-a rugat de judecatori Florin Anghel.
La randul sau, Felix Anghel, fratele lui Bercea, le-a cerut judecatorilor sa-l elibereze pe interlop. Cand a fost vinovat, a fost, dar acum va spun ca este nevinovat. Nu a fost el cel care l-a injunghiat pe fi-miu. A fost o razbunare a baiatului meu pe el, a spus Felix Anghel.

Eu de ce mai stau la inchisoare?

Daca rudele sale au trecut de la o stare la alta, nu acelasi lucru se poate spune despre Bercea Mondial. Slab, incercanat si cu mainile mai tot timpul incrucisate, interlopul abia daca a rostit cateva fraze. Daca toti martorii au fost audiati, si cei cu identitate protejata si ceilalti, si nici unul nu a spus ca l-a vazut pe Bercea sau ca l-a taiat Bercea, eu de ce mai stau la inchisoare? Doar ca ma numesc Bercea? Care este dreptatea in tara asta? Oi fi facut eu altele, a spus interlopul.

Declaratia avocatului Necula, pro-Bercea
in timpul procesului de ieri, magistratii au audiat patru martori, unul dintre ei fiind cu identitate protejata. Unii dintre acestia si-au retras declaratiile date in faza de urmarire penala, motivatia fiind, ca si in cazul celorlalti martori audiati, ca au fost facute la presiunea anchetatorilor. Printre cei audiati de completul de judecata s-a aflat si avocatul Cristi Necula. in seara in care s-a intamplat incidentul eu am fost sunat de Florin Anghel, care avea nevoie de mine in calitate de avocat, pentru niste audieri desfasurate la Politia Municipiului Slatina. Cand am ajuns la sediul politiei, i-am gasit pe Fanica Anghel, Grinica Anghel si pe un baiat numit Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel. in prezenta mea, Grinica Anghel a spus ca el a avut o altercatie cu verisorul sau Ionut Anghel, in timpul careia ar fi folosit un cutit, a afirmat avocatul Cristi Necula.
A doua zi m-a cautat si Sandu Anghel, pentru a merge sa dea declaratie. impreuna cu domnul avocat Iancu Tanasescu si cu Sandu Anghel am mers la sediul politiei, iar ofiterul de caz ne-a spus ca nu se mai ocupa politia, cazul fiind preluat de Parchet. Domnul Sandu Anghel a plecat sa-si rezolve niste probleme legate de afaceri, iar eu si domnul Tanasescu am mers la Parchet. Acolo am aflat ca dosarul nu fusese repartizat unui procuror. in tot acest timp la Tv aparea stirea pe surse ca Sandu Anghel este dat in consemn la frontiera, insa in comunicatul oficial al Parchetului se spunea ca inculpatul nu este dat in consemn. Sandu Anghel m-a sunat si mi-a spus ca este dispus sa vina sa dea declaratie in orice moment. Eu l-am informat pe ofiterul de serviciu de la politie despre acest lucru iar el mi-a raspuns: Daca vrea sa vina, sa vina, daca nu il gasim noi. Raspunsul ofiterului mi s-a parut ambiguu si nu l-am mai informat pe Sandu Anghel. Mai mult, acesta imi spusese ca va da declaratii in cursul zilei de luni, a mai adaugat avocatul.
Avocatii lui Bercea Mondial au solicitat inlocuirea masurii arestarii preventive cu interdictia de a parasi localitatea de domiciliu. Instanta a ramas in pronuntare, urmand ca solutia sa fie data joi. Un nou termen al procesului a fost stabilit pe 11 octombrie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți