17.3 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Bercea Mondial, din nou la un pas de eliberare

- Advertisement -

Hotararea pe care am dat-o este convingerea mea in functie de probele administrate, a motivat judecatorul Carmen Marinescu. Decizia de eliberare vine la trei saptamani de cand un alt magistrat al Tribunalului Olt, Liliana Oprea, a decis acelasi lucru. Bercea a ramas insa dupa gratii dupa ce magistratii Curtii de Apel Craiova au admis recursul formulat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt. si de aceasta data procurorii au anuntat ca vor ataca decizia cu recurs, acesta urmand a fi judecat in cateva zile tot la Curtea de Apel Craiova. in sedinta de analiza din data de 22 septembrie 2011, a Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, s-a hotarat declararea recursului impotriva incheierii Tribunalului Olt, din aceeasi data, prin care s-a dispus schimbarea masurii privind arestarea preventiva a inculpatului Anghel Sandu, cu masura de a nu parasi localitatea, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.

Bercea, cu lacrimi in ochi

Prezent in sala de judecata, Bercea Mondial a izbucnit in lacrimi la aflarea vestii. Acelasi lucru l-au facut si rudele sale. Ne bucuram ca a fost pus in libertate si multumim lui Dumnezeu si justitiei ca si-a facut treaba. Barbatul meu este nevinovat, a spus sotia interlopului, Fanica.
Instanta a considerat ca nemaifiind martori de audiat, in afara de patru persoane din Bucuresti care stiu doar ca Sandu Anghel a fost acolo dar care nu cunosc aspecte legate de fapta, nu se mai poate influenta probatoriul. Acum ramane sa vedem ce se intampla la Curtea de Apel Craiova, ne-a declarat avocatul Iancu Tanasescu, unul dintre aparatorii lui Bercea Mondial.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți