21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Peste 1.200 de pachete de tigari de contrabanda, ridicate dintr-o locuinta din Brastavatu

- Advertisement -

Politistii de investigare a fraudelor au efectuat la sfarsitul saptamanii trecute o perchezitie domiciliara la locuinta lui Mircea O., de 30 ani, din comuna Brastavatu, judetul Olt, in timpul careia au gasit 1.201 pachete de tigari, de diferite marci, cu timbru fiscal de Republica Moldova ori fara timbru fiscal, detinute in scop de comercializare. De asemenea, a fost gasita si ridicata pentru cercetari suma de 1.476 lei, provenind din comercializarea acestor produse. Politistii au ridicat in vederea confiscarii marfurile, dar si suma de 1476 lei, prejudiciul cauzat bugetului de stat prin sustragerea de la plata accizelor fiind estimat la suma de 11.000 lei, ne-a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Barbatul este cercetat acum pentru savarsirea infractiunilor de detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita a 10.000 tigarete.
Actiunea politistilor de investigarea fraudelor s-a desfasurat cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Craiova si cu participarea politistilor Biroului de Ordine Publica Caracal, Serviciului de Interventie Rapida si a reprezentantilor Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți