21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Bercea, aparat de avocatul lui Mircea Basescu

- Advertisement -

Eu si tatal meu suntem avocatii familiei Basescu de ceva timp, a spus avocatul serban Calafus. El a declarat ca a fost rugat de Mircea Basescu sa il apere pe Bercea Mondial data fiind legatura, afinitatea, dintre familia Anghel si familia Mircea Basescu, a adaugat avocatul.
intrebat de jurnalisti daca onorariul a fost cel care l-a determinat sa il apere pe Bercea sau faptul ca l-a rugat Mircea Basescu, avocatul a raspuns si, si.
Acesta a mai afirmat si ca a ramas placut impresionat de Bercea Mondial. Ma asteptam sa fie un altfel de client de etnie roma. Mi s-a parut chiar un tip care are o cultura, un vocabular. Este un personaj OK. Peste media de IQ a cetatenilor de etnie roma, a adaugat Calafus.
serban Calafus l-a reprezentat pe Mircea Basescu, fratele presedintelui, in dosarul cu ziaristul Sorin Rosca Stanescu. De asemenea, tatal sau, Sorin Calafus, este avocatul care l-a aparat pe fratele presedintelui in procesul pe care acesta l-a deschis dupa ce a fost acuzat de trafic de arme.
Mircea Basescu este nasul fiului interlopului, Florin Anghel, dar a botezat-o si pe una dintre nepoatele lui Bercea Mondial.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți