8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Marius Oprescu, pradat de hoti in plina zi

- Advertisement -

Banii se aflau in masina politicianului, care a coborat sa-si rezolve niste probleme. in cele cateva zeci de minute cat a lipsit, hotii au actionat rapid si s-au facut nevazuti. Dupa amprente, politistii l-au identificat in scurt timp pe unul dintre autori, ca fiind un minor de 14 ani din Draganesti. Cercetarile par sa se fi impotmolit insa pentru moment, pentru ca hotul nu se lasa gasit.
Politistii continua cercetarile. Pe baza amprentelor a fost identificat un minor de 14 ani, din Draganesti, dar acesta se sustrage cercetarilor, a afirmat purtatorul de cuvant al IPJ Olt, comisar Claudia Radu.
Marius Oprescu sustine ca, potrivit martorilor, acesta ar fi avut patru complici. Chiar am apreciat operativitatea politistilor, care in termen de doua ore au reusit sa-l identifice pe unul dintre hoti. Nu pot sa inteleg insa de ce li s-a taiat brusc elanul si nu i-au cercetat pe ceilalti patru complici, identificati si ei dupa declaratiile martorilor. La momentul respectiv au fost foarte activi, au zis ca se duc peste ei imediat, pe urma… pauza. Nu i-a deranjat nimeni, au trecut deja patru zile si nu s-a intamplat nimic, a declarat Oprescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți