18.1 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

incepe anul scolar si la Palatul Copiilor si Elevilor Adrian Baran din Slatina

- Advertisement -

Avand in vedere ca in aceasta saptamana s-au desfasurat evaluarile nationale si copiii au fost implicati in aceste examene, ne-am decis ca festivitatile prilejuite de deschiderea anului scolar la Palatul Copiilor si Elevilor sa aiba loc in zilele de 3, 4 si 5 octombrie 2011. Elementul de noutate din acest an il reprezinta prezentarea activitatii institutiei pe comisii metodice. Fiecare comisie isi va organiza prezentarea pe zile pentru ca fiecare se adreseaza unui alt gen de copil. Estimam ca la aceste activitati vor participa aproximativ 2000 de copii, ne-a declarat profesorul Iliuta Braileanu, directorul Palatului Copiilor si Elevilor Adrian Baran din Slatina.

Trei zile de vizite, demonstratii si minispecatcole

Ziua de luni va fi dedicata activitatilor desfasurate de cercul de dans modern, condus de profesorul Liliana Maican. Copiii prezenti vor viziona un spectacol sustinut de elevii care sunt deja inscrisi la cursurile noastre, dar si o demonstratie a grupelor care practica dans de performanta. Pentru cei incepatori vom face cateva miscari usoare pentru a-i initia in tainele dansului. ii asteptam pe cei interesati cu mult drag, a declarat profesorul Liliana Maican.
Apoi, marti, incepand cu ora 10:00, cercul foto-cineclub, condus de profesorul Ion Telespan, isi va prezenta oferta educationala printr-o serie de activitati interactive. in curtea institutiei vor fi amenajate standuri, iar fostii cursanti si actualii elevi ai cercului vor face o serie de demonstratii pentru noii veniti. Prin aceste demonstratii copiii nou-veniti vor avea posibilitatea sa-si dea seama daca au vocatie pentru cercul respectiv, a precizat profesorul Ion Telespan.
in ultima zi de activitati, respectiv miercuri, incepand cu ora 10:00, cercul cultural artistic, sub indrumarea profesorului Oana Nechita, isi va prezenta oferta educationala pe doua mari sectiuni: Armonii plastice si Armonii Cultural-Artistice. La aceste activitati participa cercurile de pictura pe sticla, desen si arta decorativa. Prima sectiune cuprinde o expozitie cu elemente unicat descoperite la concursurile la care am participat. in cadrul prezentarii vor fi si cateva puncte de noutate care sa creeze o punte de legatura intre copiii care au fost si cei care vor veni, a declarat profesorul Oana Nechita.
Elevii si prescolarii interesati sa urmeze cursurile Palatului Copiilor si Elevilor Adrian Baran din Slatina trebuie sa completeze o cerere tip care se gaseste la secretariatul institutiei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți