10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sectie moderna de politie la Deveselu

- Advertisement -

Prima sectie de politie rurala care a trecut prin aceasta etapa a fost cea din comuna Deveselu. Sectia se subordoneaza Politiei municipiului Caracal si cuprinde posturile de politie din comunele: Babiciu, Bucinisu, Deveselu, Gostavatu, Redea, Rotunda, Scarisoara, Stoenesti, Traian, Vladila.
Modernizarea acestei sectii de politie a constat in renovarea exterioara si interioara; reamenajarea incaperii special destinata primirii publicului; dotarea cu suport logistic modern, pentru eficientizarea muncii; amenajarea avizierului, gen vitrina, si afisarea unor materiale cu caracter educativ – preventiv precum si amenajarea spatiilor verzi din curtea sectiei de politie.
Aceasta initiativa comuna, pusa in practica prin efortul financiar al I.P.J. Olt, al autoritatilor locale, precum si prin contributia personala a politistilor care isi desfasoara activitatea in cadrul sectiei, a avut un impact pozitiv asupra celor prezenti, concluzia unanima fiind aceea ca un astfel de proces de modernizare trebuie extins in mediul rural, pe raza intregului judet, a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Inaugurarea a fost facuta in prezenta sefului I.P.J. Olt, comisar sef de politie Ion Voicu, a sefului Serviciului de Ordine Publica, comisar sef Florentin Diaconu, a adjunctul sefului Politiei municipiului Caracal, comisar sef Ion Staiu, precum si a primarul comunei Deveselu, Gheorghe Beciu, si a edililor comunelor arondate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți