10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Colectori de PET-uri evacuati dintr-o baraca

- Advertisement -

Cum constructia era ilegala, barbatul si concubina sa s-au trezit la usa, ieri dimineata, cu reprezentantii Politiei Locale si angajatii Salubris. Cei doi au fost evacuati, cladirea urmand a fi demolata.
Barbatul a fost avertizat in mod repetat ca ceea ce face acolo este ilegal. Acesta si-a ridicat, in spatele unei cladiri in care a functionat un local de alimentatie publica, o baraca improvizata din panouri metalice si din lemn carora le-a adaugat si un strat de zidarie. Mai mult decat atat, in locul in care isi desfasura activitatea de colectare a deseurilor putea sa izbucneasca in orice moment un focar de infectie. Aspectul insalubru al locului lasa foarte mult de dorit si am considerat ca este necesar sa luam atitudine si sa indepartam acele mizerii de pe domeniul public. Nu ne face nici un fel de placere sa stricam agoniseala unui om, insa toti cei care incearca sa ocupe sau sa construiasca in mod abuziv pe domeniul public vor fi sanctionati si vor fi supusi rigorilor legii, ne-a declarat Adrian Pop, seful Politiei Locale. Potrivit acestuia, lucrurile stranse din locatia evacuata au fost duse la locuinta sociala pe care barbatul a primit-o din partea primariei, pe strada Oituz. El a primit acest adapost dupa ce casa in care locuia, de pe strada Gradiste, a luat foc.
Pe langa faptul ca a ramas fara locuinta provizorie, Costica Paun s-ar putea alege si cu un dosar penal pentru furt, dupa ce politistii au gasit in baraca sa mai multe bidoane cu motorina a caror provenienta nu a putut-o justifica. Nu stiu ce este cu motorina asta aici, probabil prietenii au adus-o, a motivat barbatul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți