22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

seful de la somaj il ameninta cu judecata pe Dan Balasescu

- Advertisement -

Revenirea lui Cirloganu pe postul de director a fost un compromis impus de directorul general al ANOFM, dar asta nu inseamna ca noi trebuie sa toleram si sa ne asociem cu manevrele care se fac acolo. Ne delimitam fara nici un fel de problema. Parerea mea este ca el e doar un instrument al cuiva din minister si este de incredere pentru muls, declara duminica Balasescu, care sustinea si ca la AJOFM va izbucni in curand un scandal pe marginea acestor aspecte.
Cristinel Cirloganu respinge toate aceste acuzatii pe care le catalogheaza ca nefondate. seful AJOFM a declarat ieri ca fondurile europene primite de institutie pentru implementarea unor proiecte sunt supuse unei monitorizari stricte pe mai multe paliere si care nu ar permite nici cea mai mica abatere. Gestul lui Balasescu este cel putin iresponsabil. Noi suntem monitorizati permanent pe implementarea proiectelor cu bani europeni. Daca la o licitatie se inscriu doi, trei ofertanti, este normal ca cei care pierd sa fie nemultumiti, dar de aici si pana la a face astfel de afirmatii grave… , a spus Cirloganu. Acesta afirma ca toate achizitiile realizate pentru implementarea proiectelor finantate din fonduri europene au fost contractate in mod legal in urma unor licitatii legale. Este vorba de doua proiecte pe Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, unul de peste 6,7 milioane de lei care se refera la formarea profesionala a tinerilor din mediul rural, altul de peste 20 de milioane de lei in domeniul formarii si ocuparii in sectorul turismului alternativ.
Pe de alta parte, Cirloganu sustine ca revenirea sa, anul trecut, pe postul de director executiv al AJOFM a fost una legala, in baza unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile si a ordinului de numire semnat de presedintele ANOFM.

Sunt membru PD-L

Dupa ce si-a aparat seful de la Bucuresti, pe Silviu Bian, presedintele ANOFM, spunand ca este un specialist de referinta pentru piata ocuparii din Romania si o persoana integra, seful de la AJOFM Olt a dat un raspuns si la afirmatia lui Dan Balasescu potrivit careia Cristinel Cirloganu nu ar fi membru PD-L cu acte-n regula. Asa cum a anuntat domnul Darius Valcov si cum am anuntat si eu, sunt membru PD-L, iar daca Balasescu nu-mi mai gaseste adeziunea asta este problema lui, a spus Cirloganu.

Razboi in instanta

Directorul executiv al AJOFM a mai anuntat ieri presa ca il va actiona pe Dan Balasescu in instanta. il voi actiona pe Balasescu in instanta si nu pentru ca mi-a adus un prejudiciu de imagine sau ceva de genul acesta. Acuzatia este una de frauda, asa ca imi voi consulta avocatul si voi stabili amanuntele. si domnul presedinte Silviu Bian a anuntat ca il va actiona in instanta dupa ce a auzit ce s-a spus si scris despre el in presa, a declarat Cirloganu.
Contactat ieri, Dan Balasescu a declarat ca numai cine se simte cu musca pe caciula ameninta cu judecata.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți