11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Popa zice ca se jura…

- Advertisement -

Consilierul local Vasile Popa, sef peste peremistii olteni, a fost ieri protagonistul unei conferinte de presa care a avut drept scop anuntarea unui nou membru al organizatiei pe care o conduce. Noua achizitie se numeste Mugurel Craciunica si in urma cu o saptamana se prezenta, tot intr-o conferinta de presa, drept presedinte la filiala Olt a PP – partidul lui Dan Diaconescu. Ieri, noul sau sef pe linie politica a destainuit ca de fapt adeziunea lui Craciunica la PRM dateaza din 22 septembrie, deci respectivul era deja peremist in momentul cand se prezenta drept presedinte la PP.
Exista insa o explicatie: Adeziunea mea era deschisa, deci in ce sens – am facut adeziune pentru ca la Partidul Poporului Dan Diaconescu trebuia sa facem conferinte de presa si cateva zile dupa conferinta am mers la Bucuresti si am discutat cu cei de acolo sa vedem despre ce e vorba. Eu unul mi-am dat seama mai inainte ca aceasta nu este o treaba serioasa si de aceea am considerat ca singurul partid care m-ar sprijini in ideile mele ar fi PRM, a spus Craciunica. Trecem peste supararile domnului Craciunica la adresa militariei din partidul otevistului Dan Diaconescu si revenim la seful PRM Olt, dispus sa jure pe Biblie ca nu lupta sub acoperire pentru PDL.
Credeti ca eu as fi asa de fraier sa muncesc pentru Valcov si el sa beneficieze si eu sa raman pe dinafara in schema politica? Cine este acel individ care ar face asa ceva? ala nu e intreg la minte, parerea mea. Cum sa lucreze pentru altul, ala sa castige si el sa piarda? Eu nu cheltui bani si astea ca sa beneficieze Valcov si acolitii lui sau altii, a precizat Vasile Popa, un consilier local care a demonstrat ca poti fi ales pe listele unui partid, faci adeziune la altul, dar iti mentii calitatea de ales.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți