18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ploaie de acuzatii la adresa Mafiotului in procesul camatarilor

- Advertisement -

Primii care au dat declaratii in fata completului de judecata au fost sotii Elena si Aurelian Marinescu. L-am cunoscut pe domnul Enache Constantin prin intermediul fiului meu. Eu si baiatul am imprumutat de la el suma de 300 de milioane lei vechi pentru care trebuia sa platim o dobanda de 3%. La inceput plateam ratele la barul dansului din zona ACR sau ne intalneam la Gara. La un moment dat, el a inceput sa nu mai raspunda la telefon, sau daca raspundea, motiva ca este plecat din tara si ca nu ne putem intalni sa-i dam banii. Dupa o perioada, a spus ca am intarziat cu plata patru luni si pretindea sa-i inapoiem suma de un miliard de lei vechi. Apoi, ne-am trezit cu el la noi acasa, la Osica. Ne-a spus ca daca nu ii dam banii o sa ne impuste, o sa ne bage in portbagajul masinii si o sa ne arunce in Olt. Apoi a zis ca exista si alte modalitati de a ne face rau, ca ne poate rupe o mana sau un picioar, sau ne poate agata in pom, ca sunt destule paduri cum ar fi Strehareti sau Saru. Ne-a spus ca face parte dintr-o secta si ne poate pedepsi in multe feluri. Pe sotia lui, zisa Jeni, nu o stiu, dar m-a sunat o singura data la telefon si mi-a spus ca daca nu ii dau banii lui Enache o sa vezi tu cine sunt adevaratii mafioti, a spus Elena Marinescu.

Daca ma mai deranjati va fac bucati

Femeia mai spune ca din vina lui Enache a ramas si fara bunurile pe care le detinea intr-un apartament din Bucuresti.
Oamenii lui l-au oprit pe fiul meu in trafic, i-au luat cheile de la un apartament pe care il aveam in Bucuresti, iar Enache l-a dus la un notar in Slatina si l-a obligat sa semneze o hartie, fara sa stie ce semneaza. De atunci noi nu am mai intrat in acel apartament. L-am tot sunat, timp de un an, sa ne dea cheia sa ne recuperam bunurile din locuinta, dar degeaba. La un moment dat ne-a raspuns si ne-a zis Bai fraierilor, eu am terminat de tot cu acel apartament, iar daca ma mai deranjati va fac bucati. Atunci ne-am speriat, am sunat la 112 si am anuntat politia, a spus Elena Marinescu.

Iancu Stancu si Viorel Mangiru, recunoscuti de martori

Pe langa acuzatiile aduse Mafiotului, sotii Marinescu au mai indicat si alti doi inculpati, Iancu Stancu si Viorel Mangiru, ca fiind cei care il insoteau pe Enache cand aveau loc amenintarile.
Dupa ce i-am restituit 180 de milioane lei vechi din cele 300 imprumutate, Enache s-a facut de negasit. Motiva ba ca este plecat din tara, ba ca nu poate sa ne intalnim. Dupa o perioada ne-a spus ca trebuie sa-i restituim un miliard de lei vechi. Atunci au inceput si amenintarile. Ne-a spus ca el a lucrat in Bosnia si ca stie foarte multe metode de exterminare a unui om. Ne-a aratat ca are in masina pistol, bata de baseball, si sabii. Ne-a spus ca el asa procedeaza cu toti. Ne povestea si despre altii carora le luase tot. Povestea despre unul care avea o fabrica de paine la Scornicesti, si caruia i-o luase pentru ca nu-i restituise banii. Odata a venit insotit de Mangiru, zis Paiu, de Stancu Iancu si de alte persoane care nu sunt prezente in aceasta sala. Ei doar asistau la discutii, fara sa ne ameninte. Apartamentul din Bucuresti pe care l-am pierdut era ipotecat bancii, si faptul ca nu mai suntem proprietari se datoreaza instrainarii bancii, nu lui Enache. Eu pe Enache il acuz ca mi-a luat toate bunurile din apartament, inclusiv parchetul de pe jos. Bunurile mele valorau sute de milioane. Daca imi restituie bunurile atunci ii dau si eu banii, cei 120 de milioane de lei pe care ii mai aveam de returnat, a spus Aurelian Marinescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți