16.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarii strang randurile langa Steriu si Toma

- Advertisement -

La sfarsitul saptamanii trecute, un prim grup de primari care vor candida la alegerile locale din 2012 pe listele UNPR au avut o intalnire pe aceasta tema cu deputatul Valeriu Steriu, presedintele UNPR Olt, si senatorul Ion Toma. Printre acestia se numara primarii localitatilor Balteni – Tudor Marineata, Schitu – Cornel Ionescu, Stoicanesti – Marius Preoteasa, Teslui – Radulet Spiru, Orlea – Viorel Oita, Slatioara – Ciocarlan Savu, Crampoia – Ilie Ciobanu, Bobicesti – Ilie Chitez si viceprimarul comunei Ganeasa, Marinel Irodia. Elementul comun care pare sa-i uneasca pe edili in decizia luata este, potrivit declaratiilor acestora, increderea in noua echipa de conducere a organizatiei.
Cu mine cei din PSD s-au purtat miseleste, nu are sens sa mai comentez ce au facut. Voi candida de la UNPR pentru ca acolo am gasit deschidere si oameni cu care poti discuta civilizat. Atat domnul presedinte Steriu cat si domnul senator Toma sunt oameni seriosi, care m-au ajutat ori de cate ori le-am cerut sprijinul. Am incredere ca vor face acelasi lucru si in continuare, a declarat primarul comunei Slatioara, Ciocarlan Savu. Parerea acestuia este impartasita si de edilul comunei Balteni, Tudor Marineata. si domnul presedinte Steriu, si domnul senator Ion Toma sunt oameni de cuvant, la care am gasit intotdeauna usa deschisa pentru problemele pe care le-am avut. Pentru noi, primarii care vrem sa facem ceva pentru oamenii care si-au pus increderea in noi, este foarte important acest lucru, a spus Marineata.
intalnirile celor doi lideri UNPR cu primarii care si-au manifestat dorinta de a candida din partea acestei formatiuni politice vor continua si saptamanile care urmeaza, la viitoarea sedinta fiind asteptati alti zece alesi locali.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți