21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Doru Frunzulica isi incheie mandatul de deputat

- Advertisement -

Ales in 2008 deputat pe Colegiul 7 pe listele PSD, Doru Frunzulica si-a schimbat orientarea politica anul acesta, anuntandu-si in luna iunie trecerea la UNPR. Frunzulica a fost desemnat recent, prin votul colegilor sai din Parlament, drept membru in Consiliul Comisiei pentru Supravegherea Asigurarilor – singura autoritate imputernicita prin lege cu atributii de autorizare, supraveghere prudentiala si control a activitatii de asigurare/intermediere in asigurari in Romania. Hotararea privind numirea lui Doru Frunzulica in CSA, pentru un mandat de cinci ani, a fost adoptata in sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului din 27 septembrie.
Doru Frunzulica a absolvit in 1984 Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, in 2001 obtinand titlul de doctor in economie. Printre activitatile profesionale desfasurate se numara cea de diplomat in cadrul Ministerului Afacerilor Externe, intre anii 1990 si 1996, precum si cea de secretar de stat in Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, in perioada 2004 – 2005.
Posibilitatea ocuparii unui fotoliu de deputat, fie si numai pentru cateva luni, a starnit interesul multora. Printre numele vehiculate se numara cel al consilierului judetean PSD Toma Cococi, care ar putea fi desemnat candidatul USL.
Potrivit protocolului USL, in momentul cand se vacanteaza un colegiu de deputat sau senator ales pe listele PNL, candidatul USL va fi un liberal. in cazul de fata vorbim de colegiul unui deputat ales pe listele PSD, deci, potrivit protocolului, USL va sustine un candidat PSD, a precizat deputatul liberal Gigel stirbu. Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, sustine ca inca nu s-a luat nici o decizie. Deocamdata nu am luat nici o decizie, asteptam sa apara Hotararea de Guvern privind organizarea alegerilor pe Colegiul 7. Nu pot sa dau nici un nume de potential candidat, pentru ca nu vreau sa se simta cineva frustrat, sunt probabil mai multe persoane interesate. Vom lua o hotarare in cadrul USL. Protocolul prevede ca la vacantarea unui colegiu de deputat ales pe listele PSD, USL va sustine un social democrat, dar ambele partide trebuie sa agreeze candidatul propus. Vom discuta si vom lua o decizie, a spus Paul Stanescu, presedintele PSD Olt.
Din partea PDL, potentiali candidati sunt primarul comunei Studina, Vasile Marian, si George Ciucu, fost director de campanie al candidatului PDL pe Colegiul 7 in 2008.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți