13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

O tanara a decedat si o alta persoana a ajuns la spital in urma unui grav accident rutier la Optasi-Magura

- Advertisement -

intr-o curba la dreapta, tanarul nu a adaptat viteza la conditiile meteo – carosabil umed, a pierdut controloul volanului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un TIR, condus din sens opus de catre un cetatean de origine turca. in urma impactului violent, tanara de 20 de ani a murit, iar Mircea Mitu a suferit rani grave. Cei doi au ramas incarcerati intre fiarele contorsionate, fiind nevoie de interventia echipajului de la Descarcerare pentru scoaterea lor. in momentul sosirii, la locul interventiei am gasit doua victime incarcerate, una dintre ele fiind decedata. Interventia a durat aproximativ 45 de minute, victimele avand membrele inferioare prinse sub bordul masinii. De asemenea, a fost nevoie sa decopertam masina pentru a putea scoate persoanele, ne-a declarat Ionut Circiumaru, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Tanarul ranit a fost transportat la Spitalul judetean de Urgenta Slatina, unde a ramas internat.
Politistii Serviciului Rutier au stabilit ca accidentul s-a produs din vina soferului autoturismului Cielo. Cauza producerii accidentului, din primele cercetari efectuate, o reprezinta neadaptarea vitezei la conditiile meteo, carosabilul fiind umed. in continuare efectuam cercetari pentru stabilirea cu exactitate a mecanismului producerii accidentului, ne-a declarat comisarul Cristian Badita, din cadrul SPR Olt.
in urma accidentului circulatia in zona a fost blocata aproximativ o ora, formandu-se cozi de masini, pe ambele sensuri, de peste 10 kilometri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți