22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Trei edili din Olt, premiati la Oscarul primarilor: Ion Ciocan, edilul localitatii Osica de Sus, desemnat cel mai bun primar de comuna din tara

- Advertisement -

Aflat la al doilea mandat ca primar al comunei Osica de Sus, Ion Ciocan este unul dintre edilii care se pot mandri ca au facut ceva pentru comunitatea pe care o reprezinta. Despre proiectele finalizate la Osica de Sus s-a scris deseori in presa locala, printre ele numarandu-se extinderea sistemului de alimentare cu apa, infiintarea garzii de pompieri, modernizarea targului saptamanal, asfaltarea drumurilor comunale, canalizare cu statie de epurare si altele de acelasi gen, gandite in folosul celor care l-au ales.

Meritele sale au fost apreciate la justa lor valoare in cadrul galei Administratia Publica Locala la inaltime de la sfarsitul lunii septembrie, cand Ion Ciocan a primit diploma si trofeul pentru Cel mai bun primar de comuna din Romania.

A fost un concurs la nivel national organizat de Revista Romana de Administratie Publica Locala, cu un chestionar foarte stufos prin care ni s-au cerut detalii despre proiectele si activitatile desfasurate pe perioada anului 2010 pana in prezent. in urma documentatiei trimise ne-am inscris si noi, colegii m-au sustinut, au completat formularele si am facut acele trimiteri de documentatii catre revista. Romania a fost impartita in sase regiuni, fiind alocate premiile I, II si III pe fiecare regiune in parte, cu notiunea de cel mai bun primar de comuna, de oras, de municipiu si de municipiu resedinta de judet. Evident ca am concurat pentru titlul de cel mai bun primar de comuna, sectiune la care ma incadram, si in urma activitatii depuse de mine si de colegii din Primaria Osica de Sus am obtinut acest titlu. A fost o onoare pentru mine, a spus Ion Ciocan.

Pe langa diploma si trofeul care-i atesta meritele in administratia publica, edilul comunei Osica de Sus va primi si un premiu din partea sponsorilor.

Din cate am inteles, exista si un premiu din partea sponsorilor pentru diploma obtinuta la sectiunea la care am concurat – patru banci si sase pubele. Noi avem in amenajare parcul Liceului Ion Gh. Rosca, vom amenaja doua alei si vom incepe cu aceste patru banci si sase pubele pe care le vom amplasa in zona ca sa facem tinerii sa respecte putin mai mult natura, a completat edilul.

in cadrul galei, alti doi primari olteni au fost premiati. Edilul Caracalului, Gheorghe Anghel, a primit diploma de Cel mai bun primar de municipiu din Regiunea Sud Vest , iar Sorin Ghita, primarul orasului Draganesti, a obtinut locul II la sectiunea Cel mai bun primar de oras din Regiunea Sud Vest.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți