22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Avocatul Calafus, gonit de rudele lui Bercea

- Advertisement -

Pleaca de-aici, n-ai ce cauta la proces! Iesi afara! Nu te-am chemat noi, nu te platim noi, la ce-ai venit, sa ne faci probleme?, a strigat mama interlopului la avocat.
in urma cu aproximativ doua saptamani, la Curtea de Apel Craiova a fost admis recursul formulat de procurori la decizia Tribunalului Olt privind cercetarea interlopului in stare de libertate, Calafus fiind unul dintre avocatii care l-au reprezentat pe Bercea. Mondialul a ramas dupa gratii, iar avocatul serban Calafus a devenit celebru dupa ce a declarat ca a fost rugat de Mircea Basescu, fratele sefului statutului, sa-l apere pe interlop.
Domnul Basescu este nasul uneia dintre nepoatele lui Bercea. Eu si tatal meu suntem avocatii familiei Basescu de ceva timp, a spus avocatul, care a declarat ca a acceptat sa-l apere pe Bercea data fiind legatura, afinitatea dintre familia Anghel si familia Mircea Basescu.
La scurt timp dupa ce declaratiile avocatului au fost facute publice, Mircea Basescu a infirmat totul. Acesta a declarat pentru Agerpres va renunta la colaborarea cu casa de avocatura Calafus si asociatii, daca aceasta nu lamureste public conditiile in care a ajuns sa-l reprezinte pe inculpatul Sandu Anghel.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți