14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Salarii de peste 1.000 de euro pentru munca in ferme de animale si sere

- Advertisement -

Candidatii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18-30 ani si sa fi absolvit liceu sau facultate cu profil agricol in urma cu maximum un an, la specializarile Agricultura, Zootehnie, Horticultura sau Medicina Veterinara (nu sunt admise alte specializari). Durata contractului de munca este cuprinsa intre 6-18 luni, cu un program de 37 ore/saptamana. Pot fi efectuate si ore suplimentare, platite conform contractului de munca. Unii angajatori ofera cazare langa ferme, contracost, altii ofera ajutor la gasirea cazarii in apropierea fermei. Chiria lunara platita de o persoana variaza intre 200-300 Euro. Salariul oferit este de aproximativ 1.260 euro brut lunar, din care se scad contributia sociala, chiria lunara si impozitul.

Cerinte
Angajatorii danezi cauta persoane cu foarte bune cunostinte de limba engleza, care au carnet de conducere si experienta in condusul tractorului; persoanele selectate trebuie sa dea dovada de responsabilitate si flexibilitate in indeplinirea sarcinilor/a programului de lucru; de asemenea, acestea trebuie sa fie motivate pentru munca grea si noi experiente. Persoanele interesate pot sa trimita documentele necesare pana la data de 01 decembrie 2011, la adresa de e-mail: jue@workindenmark.dk (in subiectul mail-ului se va preciza INTERN ROMaNIA). Documentele solicitate sunt CV Europass in limba engleza, cu poza inclusa; diploma de bacalaureat si foaia matricola (pentru absolventii de liceu); diploma de licenta sau adeverinta de la facultate, valabila si foaia matricola (pentru absolventii de facultate). Diplomele si foile matricole trebuie traduse autorizat in limba engleza si se trimit scanate.
Persoanele interesate care nu au posibilitatea trimiterii actelor in Danemarca se pot adresa si Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt, Compartimentul EURES.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți