8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Retea de falsificatori de carduri anihilata de DIICOT

- Advertisement -

Nicolae stefan, de 45 ani, Ionut Smedescu, de 26 ani, si Marian Burada, de 25 ani, toti din municipiul Craiova, judetul Dolj, au fost depistati miercuri intr-un microbuz ce efectua transport de persoane, pe ruta Slatina – Craiova, avand asupra lor dispozitive pentru clonarea cardurilor.
in urma efectuarii controlului corporal si al bagajelor, asupra acestora au fost gasite trei carti de credit contrafacute, un dispozitiv electronic de citire-scriere a cardurilor, un laptop, trei telefoane mobile, precum si documente de identitate contrafacute. Potrivit oamenilor legii, cei trei craioveni se indreptau catre Slatina, de aici urmand sa plece in Italia.
Continuand cercetarile, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Olt au efectuat perchezitii domiciliare pe raza municipiului Craiova, la locuintele celor trei persoane, in urma carora au ridicat mai multe bunuri, dispozitive si inscrisuri folosite pentru clonarea cardurilor, a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Cei trei sunt recidivisti, ei fiind cercetati de autoritatile italiene pentru comiterea acelorasi infractiuni. impotriva lor a fost luata masura obligarii de a nu parasi tara pe o perioada de 30 zile, acestia fiind cercetati pentru savarsirea de infractiuni cu mijloace de plata electronica.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți