13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bolnava pihic diparuta de acasa

- Advertisement -

Ana Caldararu, din orasul Draganesti-Olt, a plecat de acasa in dimineata zilei de 7 octombrie 2011 fara sa anunte vreun membru al familiei, si nu a mai revenit pana in prezent. Disperat, sotul femeii, Marian Caldararu, de 49 ani, a anuntat politia.
Din primele cercetari, politistii din cadrul politiei orasului Draganesti-Olt, au stabilit ca femeia este cunoscuta in evidente cu afectiuni psihice, iar in ziua de 10.10.20011, orele 11:00, a ajuns in localitatea Borsa, judetul Maramures, la fostul ginere, de unde a plecat, in aceeasi zi, cu trenul de la orele 19:17, din gara Viseu de jos, catre Bucuresti, dar nu a ajuns la domiciliu, ne-a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Semnalmentele femeii disparute sunt: inaltime 1,60 metri, ten masliniu, par lung, negru, ochi caprui, fata ovala. La data disparitiei, aceasta era imbracata cu geaca din fas cu vatelina de culoare alba, pulover din lanita de culoare neagra, pantaloni din tercot, in carouri maro si negru, pe cap purta un batic subtire negru si era incaltata cu tenisi de culoare albastra.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți