13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Spitalul Judetean Slatina are directori noi

- Advertisement -

Valentina Nicolae ocupa acest post din 2005, dar ea a mai fost director financiar-contabil si inainte de acest an, in doua randuri, adusa pe post ori de cate ori spitalul a trecut prin situatii financiare delicate. Contracandidata sa a fost admisa cu nota finala 8,09, dupa ce la lucrarea scrisa a obtinut 7,20, la proiect – 9,50, iar la proba de interviu – 7,58. Notele obtinute de Valentina Nicolae au fost 6,10 (scris), 10 (proiect de specialitate) si 7,01 (interviu).
Spitalul are si un nou director de ingrijiri medicale in persoana unei asistente, Mariana Daniela Sandu, dupa ce ea a obtinut nota finala 8,36, cu putin deasupra notei obtinute de cea pe care o va inlocui, Laura Sandu, care a luat 8,16. Noua sefa de ingrijiri medicale a obtinut la proba scrisa 6,40, la proiect – 9,50, iar la interviu – 9,18. Laura Sandu s-a pozitionat pe locul doi cu 6,20 (scris), 9,50 (proiect de specialitate) si 8,79 (interviu).
Comisia de examinare a fost formata din managerul spitalului, Nicu Vladu (presedinte), ec. Bica Stanciu (secretar), ec. Nelu Cojocaru, ec. Virgil Delureanu, ing. Costinel Netcu si referentul asistent Iancu Marin Dragnea.

Note mici

Pentru postul de director medical, contracandidatul lui Romeo Stanculescu a fost colegul acestuia de la Sectia Medicina Interna a spitalului, doctorul Dan Dumitru Prundeanu. El a obtinut la proba scrisa o rusinoasa nota 2,80, iar la celelalte doua probe nu s-a mai prezentat, astfel ca Stanculescu a castigat precum la box, prin KO.
De asemenea, un fel de candidat de paie s-a prezentat si la concursul pentru ocuparea postului de director financiar-contabil. Este vorba de un anume Bogdan Florin Popa, care dupa ce a obtinut 1,70 la scris a disparut din peisaj. Pentru acest post se inscrisese in concurs si Ancuta Florentina Tocae, care a contestat oarece nereguli, nemaiprezentandu-se apoi la nici o proba.

Concurs pentru sefii de sectie

Desi cele trei concursuri au fost initial programate sa aiba loc la inceputul lunii septembrie, ele au fost amanate la initiativa presedintelui Consiliului Judetean, Paul Stanescu, pe motiv ca in cursa se inscrisesera doar ocupantii celor trei posturi.
Conducerea spitalului urmeaza sa organizeze acum concursul pentru ocuparea posturilor de sef de sectie, dupa care reorganizarea SJU va intra in linie dreapta. Vorbim de recompartimentarea unor spatii, de reorganizarea unor sectii, de dotarea unitatii sanitare cu aparatura medicala, sistem de supraveghere video, prezenta pe baza de amprentare, dar si de masuri privind schimbarea modului de lucru – toate acestea facand parte din strategia de modernizare a spitalului pentru care Consiliul Judetean si Primaria Slatina vor cheltui cinci milioane de euro, din care jumatate de milion de euro va fi pus la dispozitia spitalului pana la sfarsitul acestui an.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți