4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Audierea procurorului Iacobescu, amanata de la un termen la altul

- Advertisement -

Problemele procurorului au aparut in luna martie a acestui an, in urma declaratiilor date in timpul unor descinderi facute la palatele tiganesti de la Draganesti Olt ale lui Sandu Anghel si ale fratilor sai.
Ministerul Public a anuntat imediat dupa descinderi ca dosarele Parchetului de pe langa Tribunalul Olt avand ca obiect comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani au fost preluate pentru finalizarea cercetarilor de catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, inclusiv dosarul inculpatului Anghel Sandu, zis Bercea Mondial, cercetat, in stare de arest preventiv, pentru tentativa de omor.
Potrivit informatiilor postate pe site-ul CSM-ului, procurorul Eugen Iacobescu va fi judecat pentru abaterile disciplinare prevazute de art. 99 lit. d) si h) teza a II-a din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, constand in nerespectarea confidentialitatii lucrarilor care au acest caracter si exercitarea functiei din grava neglijenta.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți