21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Copii minori disparuti de acasa

- Advertisement -

Oamenii legii au fost sesizati miercuri de Nicoleta Popa si Ioana Ghita, ambele din comuna Voineasa, sat Margaritesti, despre faptul ca in ziua de 17 octombrie 2011, in jurul orelor 20:00, fiii lor, Gheorghe Florin Popa, in varsta de 14 ani, si Constantin Valentin Ghita, de 13 ani, au plecat de la domiciliile lor si pana in prezent nu au mai revenit.
Gheorghe-Florin Popa are 1,25-1,30 metri inaltime, corpolenta astenica, ochi caprui, par tuns scurt; prezinta o alunita pe obrazul drept. La data plecarii, acesta era imbracat cu trening de culoare albastra cu dungi albe si rosii si era incaltat cu adidas de culoare alba.
Constantin-Valentin Ghita are 1,30 metri inaltime, corpolenta astenica, ochi caprui, par castaniu tuns scurt; nasul deviat. La data plecarii, era imbracat cu pantaloni blue jeans de culoare albastra, bluza cu model floral de culoare neagra si era incaltat cu tenisi negri din panza. Cetatenii care pot da relatii despre cei doi minori sunt rugati sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți