18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un angajat ANAF isi injura sefii in declaratiile de avere

- Advertisement -

Primele declaratii inedite ale lui Gheorghe Constantinescu, referent in cadrul ANAF, dateaza din 2008. Daca in declaratia de avere barbatul s-a limitat la a scrie ca obligatia de a furniza aceste date constituie un abuz, rubricile din declaratia de interese sunt pline de remarci acide. Sunt asociat cum sunt asociati toti conducatorii tarii, in aceleasi firme, cu aceleasi moduri de operare. Detaliat cand vor prezenta toti demnitarii – hoti – escroci aceste declaratii, scrie barbatul la rubrica in care trebuia precizata calitatea de asociat sau actionar la societati comerciale, companii/societati nationale, institutii de credit, etc. Aceasta calitate o poate dobandi un director general, un presedinte ANAF, un ministru, nu un prapadit ca mine care de-abia face fata vietii in conditiile create de voi, adauga Gheorghe Constantinescu.
Un an mai tarziu, barbatul trece in declaratia de avere un apartament dat de Ceausescu si un teren si scrie – Fata de fiica lui Base, Geoana cu neamul, Voiculescu, Verestoy, n-am mai achizitionat nimic. Cu ce bani? Mi-ati furat din veniturile salariale 50%, iar alta sursa, ioc.
La rubrica de venituri, barbatul se declara salariat cu demnitatea terfelita de astia din tara. Javrelor, am un copil cu handicap I pentru care sotia primeste in anul 2009 trei milioane lei. Este prizoniera intre patru pereti de 23 de ani. Scumpa de ea, am innebunit-o pentru ca numai noi doi ne-am caznit sa-l tinem in casa, iar sistemul se ocupa de furat tara, a adaugat Constantinescu, care isi incheie declaratia din 2009 cu cuvintele ma simt umilit si injosit in demnitatea mea saraca pentru aceasta declaratie.
Revolta barbatului pare sa fi atins cotele maxime in 2010.
Ma, hotilor, eu nu am bani ca voi, din furat, sa-mi cumpar terenuri din furat. Terenul din Domnesti l-am cumparat cu banii stransi din munca la patron, deci inainte de angajarea in Fisc. Voi, cum ajungeti slujbasi platiti de stat, adica ziceti voi, voi sunteti statul si bagati mana in banii statului si ai poporului de va ia dracu’. Va operati in strainatate, dar mancati c…. aici despre cinste, corectitudine si democratie., scrie barbatul in declaratia de avere din 2010. Remarcile sale continua pe tonuri la fel de acide – Praful sa se aleaga de voi, praful si pulberea, arsita desertului sa va racoreasca atunci cand va este cald si gerul arctic sa va incalzeasca cand va este frig. Eu nu ma pot descurca cu intretinerea, medicamentele mele si ale sotiei si copilului si voi ma puneti sa declar conturi. Cateva rubrici mai jos, adauga – Sunteti niste handicapati mintal, paranoici cu creier purulent si cu un singur gand – bani si averi. Fir-ati ai dracului de obsedati, de sugerati ca noi suntem ca voi.

Nota explicativa – de sila, am renuntat sa va mai dau in judecata

in ultima declaratie, data in iunie 2011, angajatul ANAF a renuntat la blesteme si da nota explicativa.
Simt nevoia de a declara ca retrag continutul pamfletului din declaratia trecuta si-mi pare rau ca m-am adresat tie si tie, Ialomitianu si Blejnar.Va aduc la cunostinta ca mi-ati incalcat drepturile acordate prin Constitutie si, de sila, am renuntat sa va mai dau in judecata. Veniturile salariale le cheltui pe doctorii, extrem de scumpe, consultatii medicale, extrem de scumpe, datorii la stat, sunt cu taxele si impozitele platite, caut in magazine mancarea cu cele mai mici preturi, de multe ori nu mananc nimic toata ziua, ca n-am bani, nu-mi ajung. Am salariul, dupa 41 de ani de munca, putin mai mare ca femeia de serviciu si pentru toate astea va multumesc voua, iubitii mei conducatori vremelnici. Ma intreb incontinuu: cat de prost pot sa fiu eu in comparatie cu voi, de eu am atat de putin, iar voi atat de mult? incheie angajatul ANAF. Barbatul a fost chemat sa dea explicatii in fata Comisiei de disciplina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți