13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Valcov: Contractele pe fonduri europene desfasurate la nivelul AJOFM Olt sunt penale!

- Advertisement -

Dupa cum ati vazut, intr-o recenta conferinta de presa secretarul general al PDL Olt a ridicat unele semne de intrebare asupra credibilitatii a doi oameni – secretarul de stat Silviu Bian si Cristinel Carloganu, seful AJOFM Olt. Din pacate, reactiile autoritatilor, ale superiorilor lor, ajungand pana la ministrul Sulfina Barbu, nu au existat. intr-un final, o alta institutie a statului a demonstrat ca ceea ce Balasescu a spus in cazul lui Silviu Bian a fost mai mult decat adevarat. Faptul ca la AJOFM Olt transparenta nu exista pe mine ma face sa cred ca ceea ce a spus Balasescu este total adevarat si la nivelul Oltului. si eu sunt socat cum Cristinel Carloganu a putut atribui un contract unei firme care nu avea autorizatie sa faca ceea ce trebuia sa faca. Sunt socat ca am vazut chiar in presa cum solicitari ale dumneavoastra conform Legii 544 privind accesul la informatii publice au fost ignorate in totalitate si nu vi s-au pus la dispozitie acele informatii invocandu-se niste chestiuni total arbitrare cum ar fi divulgarea unor CNP-uri, numele si datele de contact ale persoanelor care se spune ar fi fost cazate la hotel. Contractele pe fonduri europene care s-au desfasurat la nivelul AJOFM Olt sunt penale din punctul meu de vedere din cap pana in picioare. Ca este sau nu membru al PDL Olt Cristinel Carloganu prea putin conteaza. in momentul in care incalci legea nu te apara nimeni, cu atat mai putin partidul. Daca pana luni, la ora 10.00, Cristinel Carloganu nu pune pe site toate informatiile legate de contracte, de persoanele care au participat la intruniri, pe ambele contracte cu fonduri europene si nu pe cele care vor urma, el va fi exclus din partid si se va cere oficial ministrului Sulfina Barbu sa-l demita, in prima faza pentru lipsa de transparenta, iar imediat dupa ce vom intra in posesia actelor, si pentru incalcari flagrante ale legii, a spus Valcov. Acesta a mai mentionat ca va astepta pana luni dimineata, dupa care va face demersuri catre toate institutiile abilitate pentru a ne arata ele ceea ce Carloganu tine cu dintii sa ascunda.

Mesaj pentru angajatii AJOFM Olt

Presedintele PDL Olt a mai afirmat ca reactia lui Carloganu de a-i lua apararea lui Silviu Bian este o stupizenie, mentionand ca probabil si Carloganu a carat plase fostului sef al ANOFM.
Mi se pare o proasta strategie si o proasta idee sa sari sa aperi un hot si un sarlatan care baga mana in buzunarul angajatilor. Sa nu uitam, asta era Silviu Bian, un om care lua jumatate din leafa angajatilor pe luna. Nu cred ca la Olt n-a existat aceasta cutuma, nu cred ca Cristinel Carloganu nu a carat si el acele plase, dar probabil Cristinel Carloganu e foarte bun prieten cu Bian si de asta nu l-a dat in gat. ii felicit pe angajatii de la Brasov care au facut ceea ce trebuia pentru a baga un corupt in inchisoare si as incuraja angajatii din Olt, daca au patit acelasi lucru sa iasa public si sa spuna. Ar fi foarte bine ca angajatii AJOFM sa inteleaga ca daca va raspunde cineva, vor raspunde in solidar si ca este bine ca daca au ceva de spus sa spuna acum, pentru ca daca lucrurile se vor agrava, se vor agrava pentru toti. Este bine ca toti cei care se simt corecti si cinstiti sa iasa public si sa spuna unde s-au facut matrapazlacurile sau cine i-a pus, daca ele exista si sunt sigur ca ele exista. Sa nu se teama, pentru ca oamenii corecti sunt aparati de institutiile statului, a subliniat Darius Valcov.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți