10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Comisarul Florentin Diaconu, reales presedinte al Consiliului Teritorial al Politistilor Olt

- Advertisement -

Pentru a reprezenta Consiliul Teritorial al Politistilor Olt, din care fac parte aproximativ 900 de membri, in functia de presedinte a fost reales comisarul sef de politie Florentin Diaconu.
Organizat in anul 2002, Consiliul Teritorial al Corpului National al Politistilor functioneaza in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt. Corpul National al Politistilor este infiintat prin lege si nu trebuie confundat cu alte forme de asociere denumite generic asociatii ale politistilor.
Potrivit unui comunicat de presa al IPJ Olt, de la infiintare si pana in prezent, Consiliul Teritorial al Politistilor Olt s-a implicat si a sustinut, cu resurse financiare, materiale si umane, diverse actiuni si simpozioane de promovare a profesiei de politist, dotarea salii de sport a I.P.J. Olt, achizitionarea de echipament de protectie pentru lucratorii Serviciului de Interventie Rapida Olt, aparate de aer conditionat, tehnica de calcul, agende personalizate, telefoane-fax, CD-uri cu tematici de pregatire profesionala si procedurile de interventie specifice politiei, precum si ajutoare umanitare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți