10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Activitatea prefectului, apreciata de Darius Valcov

- Advertisement -

intrebat vineri, la conferinta de presa, daca impartaseste parerea lui Dan Balasescu despre activitatea prefectului de Olt, Darius Valcov, presedintele democrat liberalilor olteni, a afirmat ca, din punct de vedere profesional, nu-i poate reprosa nimic lui Leonid Moisiu.
Este un tip serios, un profesionist care de 15 ani lucreaza in administratie. Putini prefecti am avut care sa indeplineasca aceasta conditie care nu este obligatorie, dar mi se pare de bun simt. Eu am mai spus acest lucru de foarte multe ori, Leonid Moisiu este prefectul care mi-a intors cele mai multe hotarari de consiliu local. Nu m-am suparat si nu m-as putea supara niciodata pentru ca intotdeauna a venit cu argumente logice si legale, urmand sa le aprobe, bineinteles, dupa ce mi-a spus si care este modalitatea pentru a intra in legalitate. Este un lucru bun ca institutiile publice au un astfel de supervizor, sa spunem, pentru ca prefectul nu are foarte multa putere de cand s-au schimbat legile, dar din punct de vedere al legalitatii supervizeaza foarte bine actele emise de institutii. Bineinteles, asta e un punct in minus pentru juristii din primarie, dar este un punct pozitiv pentru prefect. Consider ca se achita foarte bine de sarcini si imi place ca trateaza cu seriozitate toate problemele aparute. Este un tip serios, neimplicat politic, pentru ca trebuie sa stiti ca de cand sunt eu primar el nu a avut niciodata adeziune la PDL, chiar este apolitic. Ca are afinitati cu unul sau cu altul, astea sunt lucruri normale, omenesti, a spus Valcov.
Potrivit acestuia, declaratiile lui Balasescu la adresa prefectului au plecat de la o contra pe care cei doi au avut-o pe tema organizarii ITM Olt.
A fost o contra pe ITM, unde parerile sunt diferite intre cei doi. Prefectul si-a exprimat parerea ca sunt foarte multi oameni in birou fata de numarul agentilor constatatori, iar Balasescu vine in apararea ITM-ului spunand ca asa e legea. Amandoi au dreptate, dar probabil ca nu ar fi trebuit sa iasa public pe o astfel de chestie marunta. Nu cred ca a fost vorba de un afront adus prefectului, nu exista intre ei ceva…, a afirmat Valcov.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți