12.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Managerul Spitalului Slatina a aprobat demisiile medicilor cardiologi Paraschiva si Iovanescu

- Advertisement -

Cei doi medici se afla deja in preaziv. Doctorul Florin Paraschiva are 20 de zile de preaviz, iar medicul Iovanescu a solicitat incetarea raporturilor de munca incepand cu data de 1 noiembrie 2011. Am chemat la sedinta toata sectia, am stat de vorba, dar nu a mai fost cale de intors. I-am intrebat de ce nu au venit la mine sa spuna daca era ceva ce nu le convenea. in fine, atitudinea celor doi este un pic copilareasca, a declarat luni managerul spitalului.
Florin Paraschiva si Mihail Iovanescu si-au depus vineri cererile de demisie in urma unui conflict cu seful sectiei, dr. Mircea Andritoiu, acuzat de cei doi de abuzuri repetate. Eu unul m-am saturat de amenintarile si injuraturile lui (Mircea Andritoiu – n.r.). Mi-am depus demisia si nu mai revin asupra ei daca nu se ia nici o masura cu acest om. Plec si gata, declara vineri doctorul Florin Paraschiva. Acesta spunea ca gestul sau si al colegului sau va fi urmat, saptamana aceasta, de mai multi cardiologi.
in replica, Mircea Andritoiu respinge acuzatiile aduse. El sustine ca nemultumirea celor doi medici ar fi plecat de la faptul ca li s-a atras atentia sa-si faca datoria profesionala conform fisei postului. Doctorul Paraschiva nu isi codifica fisele medicale si absenteaza nemotivat de la serviciu, dupa care isi ia concediu medical pentru cate o zi. Eu n-am facut decat sa le atrag atentia celor doi medici ca trebuie sa-si faca datoria profesionala conform fisei postului, declara vineri Mircea Andritoiu. Tot el sustinea saptamana trecuta ca medicul Mihail Iovanescu si-ar fi retras intre timp cererea de demisie, lucru care nu s-a neconfirmat.
Dupa demisia celor doi medici, la sectia Cardiologie raman doar trei doctori de specialitate: George Boeru, Ovidiu Totora si Mircea Teodor Andritoiu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți