21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Primarul din Potcoava si-a pus realizarile la vedere

- Advertisement -

Un exemplu de abordare pre-electorala moderna gasim pe site-ul Primariei Potcoava. Ca sa mai inchida gura contracandidatilor care sustin ca n-a miscat nimic in ultimul mandat, primarul Florin Mateiana si-a scos realizarile in fata, postandu-le pe site-ul institutiei. Cu ce se lauda liberalul trecut cu sufletul la PDL? Luam anii la rand si aflam ca in 2009 s-au asigurat utilitatile la sala de sport si blocul ANL din localitate, iar exteriorul primariei a fost izolat. Tot in 2009 a fost demarat un proiect privind construirea a trei punti pietonale, una peste valea Dragomiru, una peste paraul Plapcea si alta peste paraul Osica. Obiectivul este realizat in proportie de peste 30% lucrarile urmand a continua pe masura alocarii fondurilor de la Guvern, informeaza site-ul primariei. in acelasi an a fost re-demarat proiectul privind Modernizarea DJ 703C sector km 4+200 – 13+300, DJ 546 km 0+000 – 1+200 in orasul Potcoava, judetul Olt. Ce s-a realizat de fapt, aflam din aceeasi sursa – in anul 2009 in cadrul acestui proiect au fost realizate parcarea si trotuarul din zona centrala a orasului Potcoava urmand ca pe masura ce vor fi identificate sursele de finantare acest proiect sa continue la nivelul intregii localitati. Cum orice mentiune despre proiect lipseste din realizarile anilor urmatori, tragem concluzia ca sursele de finantare nu au fost identificate.
in 2010 edilul se mandreste cu forarea si amenajarea unei fantani in izlazul de la Trufinesti, renovarea sediului primariei, saparea si betonarea de santuri pentru prevenirea inundatiilor, realizarea unui gard la targul saptamanal, regularizarea paraului Plapcea in zona Pod de Fier Sinesti, reprofilarea si balastarea drumurilor comunale. La capitolul realizari este bifata si aprobarea proiectului privind construirea unei baze sportive in zona periurbana a orasului, lucrarile urmand sa inceapa insa dupa ce vor fi alocate fonduri de la bugetul de stat.
si daca vi se pare putin, site-ul primariei informeaza ca realizari sunt si in 2011 – s-a continuat cu saparea si betonarea santurilor in zonele predispuse la inundatii, au fost balastate si amenajate drumurile comunale cele mai deteriorate, s-au executat lucrari de nivelare si igienizare a islazurilor, s-a extins canalizarea pe strada Garlei. La capitolul investitii in curs aflam ca, daca resursele financiare permit, canalizarea va fi extinsa si pe alte strazi.
Tot in curs de realizare este si proiectul Big Brother la Potcoava, edilul Mateiana avand in plan montarea de camere video de supraveghere in punctele importante ale orasului: intersectii, scoli, alte institutii publice.
Daca vor reusi realizarile de pana acum ale edilului sa-i convinga pe localnici ca acesta merita un nou mandat, vom vedea in 2012. Gurile rele sustin insa ca la cat de putine persoane din Potcoava au conexiune la internet, postarea realizarilor pe site-ul primariei nu o sa-l ajute prea mult. Asta nu ar fi insa o problema pentru edil. Daca tehnicile moderne dau gres, vechea strategie din campaniile precedente, cand costumul este inlocuit de o geaca ponosita, iar jeep-ul cu batrana Dacie, face minuni…

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți