10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Arestari la Draganesti pentru trafic de persoane. 50.000 de euro din cersit in Spania

- Advertisement -

in urma descinderilor, un barbat a fost ridicat si dus la politie pentru audieri, fiind retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat azi in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva, iar pe numele celeilalte persoane s-a solicitat emiterea unui mandat de arestare in lipsa.


in loc de menajere, cersetoare

Locuintele a doua persoane din Draganesti-Olt, suspectate de trafic de persoane, au fost calcate ieri de mascati si procurori. Dorina Tudor si Aurel Drapan sunt suspectati ca, in perioada 2010-2011, au recrutat 10 persoane din judetul Olt, carora le-au promis locuri de munca in Spania. Potrivit anchetatorilor, victimelor li se promitea ca li se va asigura transportul, cazarea si locuri de munca bine platite, in constructii sau ca menajere, insa, dupa ce ajungeau in Spania, acestea erau obligate sa fure sau sa cerseasca.

Victimelor li se luau actele, erau batute si trimise la cersit sau la furat din magazine. Sumele de bani obtinute din cersetorie si din valorificarea produselor furate erau insusite de cei doi suspecti, au declarat surse din randul anchetatorilor.

Potrivit oamenilor legii, in urma acestor activitati in conturile celor doi suspecti ar fi intrat peste 50.000 de euro.Pe numele lui Aurel Drapan a fost emis mandat de retinere pentru 24 de ore, urmand ca astazi sa fie prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Cealalta persoana suspecta, Dorina Tudor, nu a fosta gasita, insa pe numele ei oamenii legii au emis mandate de arestare in lipsa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți