3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mafiotu’, absent de la proces

- Advertisement -

in timpul sedintei au fost audiati doi martori, stefan Axinescu si Andrei Georgescu, care si-au mentinut declaratiile date in faza de urmarire penala. Ei i-au adus cele mai multe acuzatii liderului gruparii, Constantin Enache. Tot ieri, avocatul lui Mihai Marin a depus o cerere de eliberare sub control judiciar, instanta ramanand in pronuntare pe aceasta solicitare.
Reamintim ca gruparea condusa de Constantin Enache a fost destructurata in luna septembrie 2010 de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova. Cercetarile facute de oamenii legii au scos la iveala ca, pentru a-si atrage victimele, Mafiotu’ le promitea acestora imprumuturi fara garantii si cu dobanzi foarte avantajoase, intre 10 si 20% pe luna.
Dupa ce imprumutau diverse sume, victimele aflau ca trebuie sa dea inapoi mult mai multi bani decat calculasera. in plus, acestea erau constranse sa intocmeasca inscrisuri olografe, din care sa rezulte ca au imprumutat sume mult mai mari, sau sa incheie contracte de imprumut sau de vanzare-cumparare. in acest fel, multe persoane au ramas fara case sau masini, anchetatorii estimand ca gruparea de camatari a obtinut peste un milion de euro.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți