15.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

smecher de TSD Slatina. seful Diviziei de Paza, violent cu jurnalistii

- Advertisement -

in cazul lui Ionut Ivan, seful Diviziei de Paza, sereleu la care unic actionar este Serviciul Judetean de Paza Olt, cele doua variante merg mana in mana. Prezent ieri la protestul medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, Ivan si-a etalat calitatile de smecheras de cartier ajuns intr-o functie de paznic-sef, incurcand atributiile de serviciu cu cele de lingau. seful Diviziei de Paza s-a enervat teribil pe unul dintre jurnalistii de la Eveniment de Olt pe motiv ca acesta a indraznit sa stea in preajma unui medic cu mainile in buzunar. Scoate, ba, mainile din buzunare atunci cand vorbesti cu un doctor. Baaa, n-auzi sa scoti mainile din buzunare? Scoate ba mainile odata!, s-a ratoit insistent Ivan. Dar nu vorbesc cu un doctor, iar asta nu este o problema care intra in atributiile tale de serviciu, a replicat jurnalistul. Iritat la culme, Ivan nu s-a limitat la violentele verbale, s-a apropiat de jurnalist si l-a impins cu umarul, gestul sau fiind sesizat de mai multe persoane prezente la fata locului. Contactat telefonic de EdO pentru o declaratie la rece prin care sa-si explice comportamentul aberant, seful Diviziei de Paza a avut o reactie la fel de stupida. Pai, nu e frumos fata de domnul Renica sa stati cu mana in buzunar. Datorita relatiei mele pe care o am cu domnul Renica, nu mi se pare corect sa stati in fata lui cu miinile in buzunar. Nu cred ca aveti o relatie atat de apropiata cu domnul Renica incat sa va permiteti sa stati in fata dumnealui cu mana-n buzunar, si-a explicat pornirea Ionut Ivan. intrebat daca aceasta grija fata de medic intra in atributiile sale de serviciu, seful Diviziei de Paza a inchis telefonul.
Legatura lui Ionut Ivan cu doctorul Renica Diaconescu este una politica, ambii fiind membri ai PSD. Mai mult, Ivan este presedintele Tineretului Social-Democrat la nivel de Slatina si vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD.
Contactat sa-si exprime opinia fata de atitudinea mai tanarului sau coleg de partid, medicul Renica Diaconescu a ramas stupefiat. Nu-mi explic acest comportament, dar lasati-l, va rog. E mai tanar…, a raspuns Diaconescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți